bel redactie 074 - 256 66 99

Een pubavond met Scrum op 12 april in De Kappen

Gepubliceerd op: 22/03/2019

Een pubavond met Scrum op 12 april in De Kappen

Een avond met Scrum doet verlangen naar de pub... maar wat doen ze dan in het theater? 


Daar hebben de mannen van Scrum iets op gevonden: ze nemen hun stamkroeg ‘The Dirty Glass’ gewoon mee het podium op! Want de pub is immers de perfecte omgeving voor Single Malt Folk en de sterkste verhalen. En dat weten de muzikanten van Scrum als geen ander! Al 15 jaar lang spelen de enthousiaste bandleden van Scrum hun ‘Single Malt Folk’ voor publiek in binnen- en buitenland. De zes gedreven muzikanten, tijdens de theatertour bijgestaan door een zangeres, delen een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek.

 Sinds 2010 duikt Scrum iedere winter de theaters in met sfeervolle decors en echte kroegverhalen. In maart 2018 bracht de band zijn derde studio-album uit, eveneens ‘Single Malt Folk’ getiteld. Naast eigen werk kunt u natuurlijk ook een aantal echte folk-klassiekers verwachten!

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40 – 42 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 00, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 09.00 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan voorstellingen.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht