bel redactie 074 - 256 66 99

Een gratis film én een gloednieuwe film op woensdag 19 september!

Gepubliceerd op: 13/09/2018

Een gratis film én een gloednieuwe film op woensdag 19 september!

De deuren van Kulturhus-nieuwe-stijl zijn vorige week open gegaan en vele mensen hebben het resultaat al bewonderd. Ter gelegenheid van deze heropening, is er op woensdag 19 september een gratis film en een gloednieuwe film te bewonderen in het filmhuis van het Kulturhus-nieuwe-stijl in Haaksbergen.

Paddington 2

Om 14.30 uur is er een gratis (!) familiefilm te bekijken, namelijk Paddington 2. Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag, ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel. Om het boek te kunnen kopen neemt hij een reeks vreemde baantjes aan. Wanneer het boek wordt gestolen, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren. De film is geschikt vanaf 6 jaar, met de stemmen van Beau van Erven Dorens, Daan Schuurmans en Frank Lammers.

Bankier van het Verzet Net uit de bioscoop, nu al bij ons te zien op woensdagavond 19 september om 20.00 uur! Als bankier Walraven van Hall in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. Als ook dat niet genoeg is, bedenken de broers de grootste bankfraude uit de Nederlandse geschiedenis: tientallen miljoenen guldens worden onder het oog van de bezetters de Nederlandse bank uit gesluisd. Maar hoe grootschaliger de operatie wordt, hoe meer mensen er vanaf weten. Iedere dag neemt de kans toe dat iemand dat ene foutje maakt dat een einde kan maken aan de daden en het leven van de bankiers van het verzet. De film is geschikt vanaf 12 jaar, met de stemmen van Barry Atsma, Jacob Derwig en Pierre Bokma.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Sterrebosstraat 2 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 50, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 08.30 tot 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht