bel redactie 074 - 256 66 99

De Zuivelhoeve uit Borne finalist voor ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2018

Gepubliceerd op: 13/03/2018

De Zuivelhoeve uit Borne finalist voor ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2018

De Zuivelhoeve uit Borne is een van de finalisten voor ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2018.

De vijf Beste Foodspecialiteitenwinkels zijn (op alfabetische volgorde van plaatsnaam):
Zuivelhoeve, Borne
Stil Genoegen, Boxmeer
Neuteboom Kaas-Verswereld, Hazerswoude
Domburg’s kaas noten & wijn, Putten
C’est Bon, Wijk bij Duurstede

De Nationale Competities zijn zeer belangrijk voor de foodspecialiteitenwinkels. Deelname aan de competities staat open voor gecertificeerde foodspecialiteitenwinkels. Dit zijn winkels die zich al onderscheiden op het gebied van vakkennis, kwaliteit en bedrijfsvoering. Ook collega’s of leveranciers kunnen gecertificeerde winkels voordragen. Vervolgens wordt door een onafhankelijke jury, bestaande uit een consumentenjurylid en twee deskundigenjuryleden, de deelnemende winkels bezocht. Op basis van hun rapportages worden de finalisten per winkelcategorie bepaald.

Alle finalisten worden vervolgens tussen 21 maart t/m 6 april 2018 bezocht en beoordeeld door andere juryleden. Deze onafhankelijke finalejury bestaat uit een vakjurylid, de vorige winnaar van deze winkelcategorie en een anonieme consumentenjurylid.

Op maandagavond 16 april 2018 vindt in ‘Hart van Holland’ te Nijkerk de spannende ontknoping van de drie competities plaats. Vanaf 19:00 uur start een feestelijk diner. Tussen de gangen door worden de winnaars van de wedstrijden ‘Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2018’, ‘Nederlands Beste Buitenlandse Kaasspecialist 2018’ en ‘Nederlands Beste Specialist Landleven 2018’ bekendgemaakt.

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht