bel redactie 074 - 256 66 99

De superheldenfamilie is terug op 17 april met Incredibles 2

Gepubliceerd op: 29/03/2019

De superheldenfamilie is terug op 17 april met Incredibles 2

Op woensdag 17 april is in het filmhuis van De Kappen de film Incredibles 2 te zien. In het vervolg op de eerste Incredibles film keert onze superheldenfamilie terug in een nieuw avontuur!

Deze keer staat Helen, de moeder van het gezin, in de spotlights terwijl Bob thuisblijft om voor de kinderen te zorgen als een echte huisvader betaamd. Het is jammer genoeg een grote uitdaging om Violet en Dash in het gareel te houden en te wennen aan een dagelijks en gewoontjes leven. De hele familie heeft het er moeilijk mee en ondertussen blijven baby Jack-Jacks superkrachten groeien. Als er een nieuwe schurk opduikt moeten de Incredibles samen met Frozone een manier vinden om hem tegen te houden.

De Volkskrant ****: "Incredibles 2 is gewoon heel erg leuk, met herkenbare gezinsperikelen en commentaar op sociale media. Geheim wapen in de finale superstrijd, en de hele film, is baby Jack-Jack. Die blijkt een superkrachtroulette: soms spontaan ontbrandend, dan weer in het wilde weg laserstralen afvurend met z'n oogjes." Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40 – 42 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 00, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 09.00 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan voorstellingen.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht