bel redactie 074 - 256 66 99

De Boer Mentink is het niet met elkaar eens op 11 april in theater De Kappen

Gepubliceerd op: 22/03/2019

De Boer Mentink is het niet met elkaar eens op 11 april in theater De Kappen

De één is Boer en de ander heet Boer. Samen zijn Mark Boer en Ton Mentink: de Boer Mentink. Ze zijn scherp, actueel, origineel en ze zijn het zeker niet altijd met elkaar EENS! Op donderdag 11 april te zien in theater de Kappen in Haaksbergen.

Ze staan al jaren op de planken met toneelgroep Fleringen. Nu gaat hun lang gekoesterde wens in vervulling om samen een avondvullend cabaret programma te brengen. Gelukkig weten ze niet hoe dat moet en dat kan alleen maar tot hilarische taferelen leiden. Met een flinke dosis humor proberen ze de zin en onzin van de huidige wereld te begrijpen. Een wereld die bestuurd lijkt te worden door de minderheid via social media, heeft dringend behoefte aan de verhelderende visie van deze twee boeren.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40 – 42 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 00, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, ma t/m vr geopend van 09.00 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan voorstellingen.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht