bel redactie 074 - 256 66 99

Culinair walhalla Stoer Voer! in het Prins Bernardplantsoen

Gepubliceerd op: 05/07/2019

Culinair walhalla Stoer Voer! in het Prins Bernardplantsoen

Het Prins Bernardplantsoen wordt van 12 tot en met 14 juli weer omgedoopt tot het culinaire walhalla van Twente: Stoer Voer! Dit jaar viert Stoer Voer haar vijfde editie, met het ongekende succes van de afgelopen edities heeft Stoer Voer haar plekje verworven tussen de foodfestivals in Twente.

Tussen de bomen en langs de vijver strijken het tweede weekend van juli 22 fantastische foodtrucks neer in het Prins Bernardplantsoen. Stoer Voer is een begrip onder liefhebbers van goed eten en drinken. Het concept dat ooit in Hengelo begon, daarna haar vleugels uitsloeg naar Enschede, is in de loop van de jaren steeds verder uitgebreid.

Stoer Voer is inmiddels geen foodtruckfestival meer te noemen. Er is livemuziek en zelfs verschillende sportactiviteiten zoals een old school sport challenge door Beweeg Boutique Gym. "Daarvoor is het concept te breed, vertelt organisator Erik Wooldrik: “We begonnen natuurlijk als foodtruckfestival, maar we zijn inmiddels zoveel meer."

Tijdens Stoer Voer! ontbreken de streekkeukens natuurlijk niet, zoals Smaakti van Hengelo’ers Kees Krabbe en Martijn Nijland of de sateh van Enschedeër Fraenk Christoffel van Daddy Cool Food, ook gevestigd in de Twentsche Foodhal. Naast een heleboel kindervertier zoals Circus SNOR en een draaimolen hoeven ouders zich niet druk te maken over de eetwensen van hun allerkleinsten.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht