bel redactie 074 - 256 66 99

Contract verlenging

Gepubliceerd op: 19/11/2018

Contract verlenging

Daniël Nijhof en Martijn Abbenhues hebben hun contracten als respectievelijk hoofdtrainer en assistent-trainer met een seizoen verlegd. Zij staan komend seizoen voor het derde jaar aan het roer bij de hoofdmacht.

Naast de contractverlenging is ook een optie overeengekomen de samenwerking verder te verlengen. Dit past binnen de kernwaarden van het voetbaltechnische beleid van HSC'21: rust, stabiliteit en continuïteit.

Nijhof heeft volgens de technische commissie de afgelopen vijf seizoenen als assistent en coach van het Beloftenteam en nu als hoofdtrainer laten zien uitstekend te passen, zowel qua clubcultuur, filosofie als voetbalvisie. "HSC is een club die zich dankzij de doorstroming van spelers uit eigen jeugd en de scouting van jonge talenten met attractief voetbal graag wil handhaven op divisieniveau. Daniël past prima in het plaatje en profiel om dat met elkaar, de hele club, als een mooie uitdaging te blijven zien", zegt Peter Visser van de technische commissie.

"Datzelfde geldt ook voor Martijn Abbenhues. Hij is als assistent aanvullend, meedenkend en loyaal, met een focus op de individuele ontwikkeling van spelers. "

Door een 0-2 winst op Leones 2 uit Beneden Leeuwen heeft HSC 2 de eerste periode titel behaald. HSC 2 speelt in volgende ronde KNVB districtsbeker thuis tegen zondag vierdeklasser GSV '38 uit Giesbeek. Gepland voor tussen di 27 en do 29 november

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht