bel redactie 074 - 256 66 99

CIRCUS RENZ BERLIN sluit haar tournee af in Haaksbergen. Feest voor jong en oud.

Gepubliceerd op: 19/11/2018

CIRCUS RENZ BERLIN  sluit haar tournee af in Haaksbergen.  Feest voor jong en oud.

Hooggeëerd publiek, jongens en meisjes, dames en heren: komt dat zien!

Wat dacht u van luchtacrobatiek? Heerlijk huiveren op hoog niveau. Geen wilde dieren meer in het circus, maar gelukkig mogen de artiesten nog wel met een gezelschap aan echte circusfamiliehuisdieren de ring in. Vooral kinderen genieten van kamelen, ezel, pony’s en de verterend donzige ALPACA’S. Die beleving gun je ieder kind. Bovendien zagen weer de nodige nieuwe dieren het levenslicht, zo zijn er onlangs twee kameeltjes geboren. Kom gerust bij onze dieren kijken.

En… de formatie Friese paarden die laat zien dat er echte vrijheid bestaat in de circuspiste: schoonheid, dierenliefde en hoogstaande dressuur komen samen. Vier onlangs aan het programma toegevoegde Arabieren staan bovendien garant voor temperament in de piste.

Een show spannender én spectaculairder dan ooit: 2 uur onbedaarlijk lachen en genieten voor alle leeftijden. Uiteraard ben u welkom om kennis te maken met de familie.

De voorstellingen zijn van donderdag 22 t/m zondag 25 november te bewonderen op het terrein bij sporthal De Els. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa. Actuele informatie is te vinden op https://www.facebook.com/Circus-Renz-Berlin-129635987077891/

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht