bel redactie 074 - 256 66 99

Centrum voor Levensvragen Twente & Achterhoek van start

Gepubliceerd op: 16/09/2019

Centrum voor Levensvragen Twente & Achterhoek van start

Maandag 16 september is het Centrum voor Levensvragen Twente & Achterhoek van start gegaan. Dit Centrum biedt inwoners van de beide regio’s professionele ondersteuning bij zingevings- en levensvragen in de thuissituatie. Bij ingrijpende veranderingen in het leven en/ of worsteling met levensvragen biedt een geestelijk verzorger begeleiding.

Het Centrum voor Levensvragen Twente & Achterhoek denkt aan een duidelijke vraag te voorzien. "De behoefte aan geestelijke zorg wordt steeds groter omdat mensen steeds langer thuis wonen. Mensen kunnen worstelen met vragen als: Wat voor zin heeft mijn leven gehad? Welke onverwerkte gebeurtenissen houden mij bezig? Wat geeft mij kracht en troost om verder te gaan? Waar ben ik dankbaar voor? Bezig zijn met zingevings-en levensvragen hoort bij ons allemaal. Het is soms een zoektocht of worsteling met de bekende ‘waarom?’ vraag."

Vanaf 16 september kunnen mensen die thuis wonen contact opnemen met het Centrum voor Levensvragen wanneer zij graag in gesprek willen komen met een geestelijk verzorger. Telefoon: 0900 - 777 00 77.

Foto: Jesper Noer / FreeImages

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht