bel redactie 074 - 256 66 99

Burgemeester Rob Welten neemt afscheid van Borne

Gepubliceerd op: 14/03/2019

Burgemeester Rob Welten neemt afscheid van Borne

Na bijna 10 jaar neemt burgemeester Rob Welten afscheid van Borne. Op 17 april wordt hij geïnstalleerd als burgemeester van Haaksbergen. Natuurlijk is er gelegenheid voor de gemeenschap om de burgemeester persoonlijk gedag te zeggen.

Dat afscheid van de samenleving gebeurt in de huiskamer van Borne, het Kulturhus, op vrijdagavond 5 april van 18.30 tot 20.30 uur. Voorafgaand aan de inloopreceptie voor inwoners, organisaties en ondernemers is er van 15.30 tot 16.30 uur een buitengewone raadsvergadering waarin Rob Welten afscheid zal nemen van de gemeenteraad van Borne met aansluitend een korte receptie voor genodigden.

Voor inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties gaan de deuren van het Kulturhus open om 18.30 uur. Er is een klein podium met achtergrondmuziek door Bornse muzikanten en natuurlijk is er gelegenheid om ter afscheid een glas te heffen.

Officieel is Rob Welten tot aan de installatie in Haaksbergen burgemeester van Borne. Zijn taken worden echter na het afscheid op 5 april waargenomen door locoburgemeester Herman Mulder, tot aan het moment dat de waarnemend burgemeester wordt geïnstalleerd door de gemeenteraad.

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht