bel redactie 074 - 256 66 99

Buitenlandse investeerder krijgt meerderheidsbelang in Odin Groep

Gepubliceerd op: 19/07/2019

Buitenlandse investeerder krijgt meerderheidsbelang in Odin Groep

De Odin Groep, die bestaat uit de bedrijven Previder, Heutink ICT en Winvision, wordt overgenomen door investeringsbedrijf Fortino.

Het bedrijf krijgt een meerderheidsbelang. Het management van Odin Groep denkt in Fortino de partij gevonden te hebben om de verdere groeiambities kracht bij te zetten en het bedrijf verder uit te bouwen. Kwalitatieve dienstverlening en klantentevredenheid moet daarbij voorop staan. Odin Groep heeft 470 medewerkers en vestigingen in Hengelo en Vianen. In 2018 behaalde Odin Groep een omzet van 82 miljoen Euro en een EBITDA van ruim 15 miljoen euro.

“Wij zien in Fortino de perfecte partner om ons in de volgende fase van onze groei te ondersteunen”, meldt Hans Lesscher, CEO en oprichter van Odin Groep. “Na bijna 30 jaar samen met mijn team bouwen aan de organisatie is het tijd voor de volgende stap voorwaarts. Fortino heeft de kennis, de ervaring en de financiële slagkracht die wij nu nodig hebben om onze ambities verder vorm te gaan geven. Hierbij blijven we trouw aan ons uitgangspunt: complete IT oplossingen leveren waarmee onze klanten het verschil kunnen maken”.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht