bel redactie 074 - 256 66 99

Brasserie So Nice sluit voorlopig haar deuren

Gepubliceerd op: 29/07/2019

Brasserie So Nice sluit voorlopig haar deuren

Brasserie So Nice aan het Schouwburgplein heeft voorlopig haar deuren gesloten. De eigenaren Robin Bartelink en zijn partner Ingrid namen zondag samen met vrienden en bekenden in besloten kring afscheid van een tijdperk in Schouwburg Hengelo. Zaterdag konden bezoekers er voor het laatst terecht om te genieten van uiteenlopende kleine gerechtjes, waar de zaak om bekend staat.

Een andere plek in de stad

Het is de bedoeling dat Brasserie So Nice spoedig terugkeert op een andere prominente plek in de stad. Een reden om de huidige locatie te verlaten is dat het bedrijf graag verder wil groeien. Over de nieuwe toekomstplannen hopen de ondernemers binnen afzienbare tijd meer bekend te maken via onder meer de Facebook-pagina van het bedrijf.

Einde aan een tijdperk

Voor Robin en Ingrid voelde het zondag vreemd dat er een einde is gekomen aan een tijdperk. Zo'n negen jaar zat het horecabedrijf in de Schouwburg. Het stel ziet die periode inmiddels als een afgesloten boek en kijkt uit naar een nieuw boek dat straks elders weer opengaat.

Hard werken

Tijd om stil te zitten is er niet. De komende dagen zijn de horecaondernemers druk bezig met het leeghalen van het pand en verhuizen van hun spullen naar een tijdelijke opslag, want dinsdag moet de sleutel al worden ingeleverd. Daarna wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen en realisatie van een nieuw horecabedrijf op een andere lokatie.

Boenders

Per 1 augustus gaat de exploitatie van het café-restaurant van de Schouwburg over naar Boenders Catering uit Beckum. Deze ondernemer zal het pand eerst grondig verbouwen. Ook krijgt het café van het theater een andere naam. Deze zal in augustus bekend worden gemaakt.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht