bel redactie 074 - 256 66 99

BBO stelt Nieuwe Coördinator Bedrijven aan

Gepubliceerd op: 02/02/2019

BBO stelt Nieuwe Coördinator Bedrijven aan

De (Bundeling Bornse Ondernemers (BBO) heeft een nieuwe coördinator van de BBO sectie Bedrijven aangesteld. Zijn naam is John van Waard. Hierna stelt John zichzelf voor:

Via deze weg wil ik mij graag voorstellen als de nieuwe coördinator van de BBO sectie Bedrijven.

Mijn naam is John van Waard, geboren in Haarlem als 2e uit een gezin van 6 kinderen. Vanaf mijn 7e jaar woon ik in Twente, waarvan de laatste 4 jaar in Borne. Ik ben gehuwd met Anita en samen met onze hond Mylo wandelen wij graag door het Bornse dorp en landschap.

In 1986 begon ik naast mijn werk een IT-bedrijf in de avonduren. Enkele jaren later had ik geen tijd meer voor de vaste baan en bouwde mijn eigen bedrijf verder uit. Bij de IT-werkzaamheden hoorde ook het begrijpelijk uitleggen van de hard- en software die wij installeerden bij klanten.

Het uitleggen en trainen ging mij goed af en inmiddels ben ik ook eigenaar van OLCT Opleidingen en bedrijfstrainingen. De IT- en frontoffice cursussen geef ik het liefst zelf. Daar kan ik met passie, humor en enthousiasme mijn ziel in leggen. Op bedrijfs- en incompanytrainingen leg ik de focus. Daarnaast train ik graag computerbeginners en particulieren die zich willen verbeteren of omscholen.

Naast mijn werk in Borne, houd ik van muziek en op bescheiden schaal speel ik gitaar en keyboard. Ik lees graag en zoals hierboven al geschreven, wandel ik iedere dag met mijn hond door oud Borne of het Twickelse bos.

Als lid van de BBO wil ik met plezier wat extra’s doen voor Borne en haar ondernemers door als Coördinator Bedrijven tussen werkgroepen en bestuur te gaan fungeren.

Heeft iemand van jullie vragen en/of opmerkingen over mijn BBO-rol als coördinator dan verneem ik deze graag! Mijn gegevens zijn ook te vinden op de BBO website.

John van Waard

Bron: RTV Borne

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht