bel redactie 074 - 256 66 99

BAM! Festival gaat niet door

Gepubliceerd op: 24/03/2020

BAM! Festival gaat niet door

Ook het BAM! Festival in Hengelo, dat gehouden zou worden op 30 mei, gaat niet door. De overheid heeft tot 1 juni een verbod afgekondigd op alle evenementen vanwege het coronavirus.

De organisatie is de afgelopen maanden druk geweest met de voorbereidingen voor het jaarlijkse BAM! Festival in het Prins Bernhardplantsoen. "Programmering, productie en organisatie draaiden al op volle toeren, zo waren The Church, VOF de Kunst en Indian Askin al bevestigd. Artiesten die wij dolgraag op ons festival hadden willen zien," laat de organisatie weten. Het BAM! Festival zegt dat de gezondheid van vrijwilligers, partners en relaties voorop staat. "We kunnen daarom niet anders dan begrip hebben voor de keuze van de overheid."

Het verplaatsen van het BAM! Festival naar een later moment is volgens de organisatie geen optie. "Ons festival draait volledig op vrijwilligers die naast BAM! een eigen baan hebben, daarnaast wordt verplaatsing met oog op de drukke evenementenagenda een te grote uitdaging." Het BAM! Festival wordt in 2021  gehouden op 29 mei.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht