bel redactie 074 - 256 66 99

Bakkerij Nollen bakt oliebollen voor De Nije Stichting

Voor het tweede jaar op rij bakt Bakkerij Nollen oliebollen voor De Nije Stichting. Deze stichting zet zich in voor de kwaliteit van leven van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten. Ook dit jaar doneert Bakkerij Nollen voor iedere verkochte oliebol 10 eurocent aan De Nije Stichting.

Vincent Nollen, eigenaar van Bakkerij Nollen: "Voor mij is het belangrijk om goede doelen in de regio te steunen. We voelen ons betrokken bij deze stichting, omdat iedereen wel iemand kent die tegen deze nare ziekte moet vechten. Vorig jaar hebben we na deze actie in totaal 11.000 euro gedoneerd. Ik hoop dat het ons dit jaar weer lukt om zo’n hoog bedrag te doneren."

De ‘Bollen van Nollen’ van Bakkerij Nollen worden volgens ambachtelijk recept gebakken in de Centrale Bakkerij in Hengevelde. De oliebollen zijn op 28, 29 en 31 december onder meer verkrijgbaar in de tien winkels in Overijssel en Gelderland. In Hengevelde kunnen de oliebollen op oudejaarsdag opgehaald worden via een echte drive-in. Meer informatie op www.bollenvannollen.nl.