bel redactie 074 - 256 66 99

Antoon Peppelman nieuwe wethouder PvdA Haaksbergen

Gepubliceerd op: 29/03/2019

Antoon Peppelman nieuwe wethouder PvdA Haaksbergen

PvdA kiest voor ervaring
College van Haaksbergen bijna weer compleet

De PvdA heeft een zeer ervaren bestuurder bereid gevonden om de vacature in te vullen die ontstaan is na het vertrek van wethouder Ten Thije. Na een uitgebreide selectieprocedure kwam Antoon Peppelman naar voren als een uitstekende kandidaat voor het wethouderschap in Haaksbergen. De PvdA zal hem dan ook in de raadsvergadering van woensdag 10 april aandragen als wethouder in het college van B&W van de gemeente Haaksbergen.

Antoon Peppelman is een ervaren bestuurder met kennis van zaken, vooral in het sociaal domein. Antoon woont in Zelhem in de Achterhoek, onderdeel van de plattelandsgemeente Bronckhorst. Daar is hij in de periode 2014-2018 wethouder geweest. Hij heeft als manager bij PostNL enige tijd in onze regio gewerkt, waaronder enkele jaren in Haaksbergen.

Als de gemeenteraad hiermee instemt, dan zal Antoon Peppelman tijdens de raadsvergadering van woensdag 10 april be├źdigd worden als de nieuwe wethouder. Dat is een week voordat Rob Welten op woensdag 17 april ge├»nstalleerd wordt als burgemeester en het college van Haaksbergen weer echt compleet is.

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht