bel redactie 074 - 256 66 99

Adverteren

Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid in de regio zo groot mogelijk is. We hoeven u immers niets te vertellen over het belang van het kopen bij lokale ondernemers. Om uw naamsbekendheid te vergroten zijn er diverse mogelijkheden, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkele gebruikt. Maar heeft u al eens gedacht aan adverteren via uw lokale omroep? We hebben de belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet:

Radio, TV en Tekst TV met één opdracht
Via Radio Hengelo TV kunt u eenvoudig crossmediaal adverteren: met één opdracht uw boodschap naar keus via radio, televisie en/of Tekst TV. Dit betekent meer mogelijkheden voor het brengen van uw boodschap en meer gemak voor u.

De combinatie Radio, TV en Kabelkrant is onmisbaar in de mediamix
Een combinatie van Radio, TV en de Tekst TV reclame vergroot het effect van uw advertentiecampagnes en/of imagobuilding.

U bereikt uw doelgroep
Via advertenties op Radio Hengelo bereikt u de doelgroep die u wilt bereiken: thuis, op het werk of onderweg. Radio is mobiel, dus altijd in de buurt van de luisteraar. Advertenties via het televisiekanaal en Tekst TV zijn via het digitale kanaal in heel Twente te zien. Door te adverteren via Radio Hengelo TV bereikt u precies diegene waar u als ondernemer op mikt.

Herhaling is de kracht van reclame
Geen ander medium stelt u in staat zo’n hoge contactfrequentie te bereiken met een relatief laag budget. Op deze manier kunt u met een minimum aan kosten een maximale naamsbekendheid opbouwen.

Concurrerende prijzen
Door de economische situatie moet iedereen meer op zijn portemonnee letten. De scherpe prijzen voor de diverse advertentiemogelijkheden bij Radio Hengelo TV samen met het bereik ervan, maken adverteren bij uw lokale omroep een aantrekkelijk alternatief. Vele ondernemers gingen u reeds voor.

Een goede en aantrekkelijke commercial
Bij het adverteren op Radio Hengelo kunt u natuurlijk zelf uw commercial aanleveren. Maar mocht u geen eigen audio- of beeldcommercial hebben, dan ontwikkelen wij graag voordelig een passende commercial voor u. Desgewenst vertellen wij u hier meer over.

U weet voldoende of u heeft toch nog vragen?
Voor vragen dan wel meer informatie kunt u contact opnemen met de reclame planning van Radio Hengelo TV via reclame@radiohengelotv.nl