bel redactie 074 - 256 66 99

Adjunct directeur


WIE ZIJN WIJ?
Radio Hengelo TV

Radio Hengelo TV is de lokale omroep voor en door Hengelo. Vanuit het voormalige Grolsch Bierhuis aan de Langelermaatweg 244 verzorgen ruim 70 medewerkers gepassioneerd dagelijks lokaal nieuws, informatie en amusement op allerlei mediakanalen: van Online, Social Media en Radio tot Televisie. En dat doen deze medewerkers geheel vrijwillig, wat een goede indicatie is van de gedrevenheid en ambitie van deze gemêleerde groep mensen. Want gemêleerd zijn ze zeker: van man tot vrouw, van jong tot oud, van arm tot rijk, van links tot rechts, van laag- tot hoogopgeleid, het maakt niet uit: de medewerkers van Radio Hengelo TV zijn een mooie afspiegeling van Hengelo. Spreekt dit je aan en wil jij een steentje bijdragen aan het beter informeren van de Hengelose samenleving? Dan is Radio Hengelo TV de club voor jou!

WAT ZOEKEN WE?
Adjunct Directeur (AD)
De AD is benoemd door het bestuur van de Stichting. Hij/zij is eindverantwoordelijk voor alle dagelijkse operationele werkzaamheden. De AD rapporteert aan de directeur. De AD implementeert de door de eindredacteur aangedragen inhoudelijke en waar nodig journalistieke correcties/verbeterpunten. De AD zorgt voor documenteren van de werkprocessen en vastlegging van de aan het doelgebied gerelateerde informatie. 

Bekijk hier de volledig taken en functieomschrijving van Adjunct Directeur (PDF)

WAT BIEDEN WE?
Een interessante crossmediale omgeving waarin met ambitieuze medewerkers wordt gewerkt aan het informeren van de Hengelose samenleving. Alle functies bij Radio Hengelo TV zijn op vrijwillige basis en dat houdt in dat iedereen zeer gemotiveerd en enthousiast zijn of haar werkzaamheden verricht. We zijn een platte organisatie die openstaat voor vernieuwing en waar wat we vandaag afspreken morgen uitgevoerd kan worden. Oftewel een organisatie waar je met een leuke groep collega’s samen aan een doel werkt in een uitdagend steeds veranderend medialandschap.

INTERESSE?
Heb je interesse in één of misschien wel meer van deze functies of wil je eerst wat meer informatie? Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of stuur een mail naar secretariaat@radiohengelotv.nl.