bel redactie 074 - 256 66 99

Aanmelding World Trade Center Twente Export Award geopend

Welke Twentse onderneming onderscheidt zich op het gebied van exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie en visie? Ook dit jaar reikt WTC Twente de WTC Twente Export Award uit aan een bedrijf of organisatie in de regio die aan de weg timmert op het gebied van internationalisering. De aanmeldprocedure is inmiddels gestart en bedrijven kunnen zich nog tot 12 mei aanmelden.

Een onafhankelijke vakjury onder leiding van de voorzitter van de Twente Board Geert Braaksma, beoordeelt de genomineerden. In 2017 was Yalp uit Goor de winnaar van de World Trade Center Twente Export Award. Directeur Ben Admiraal van Yalp: “Ik ben supertrots op deze export award. In vier jaar tijd hebben we veel bereikt in de export, maar we zijn er zeker nog niet. Deze prijs zie ik dan ook als een mooie waardering en aanmoediging om vastberaden onze internationale koers te vervolgen”.

De WTC Twente Export Award is een initiatief van de WTC Twente Business Club. Om mee te dingen hoeft men geen lid te zijn, meldt WTC Twente. Elk bedrijf kan zich aanmelden.