bel redactie 074 - 256 66 99

Aangepaste programmering bij Radio Hengelo TV

Gepubliceerd op: 18/03/2020

Aangepaste programmering bij Radio Hengelo TV

In verband met de coronacrisis heeft Radio Hengelo TV / 1Twente hengelo een aangepaste programmering. Een aantal lokale radioprogramma’s die in het weekend zijn te horen, komen te vervallen tot en met 6 april, waaronder Kwartetten, Goedemorgen Hengelo en Cultuur Café. In plaats van deze programma's wordt non-stop muziek uitgezonden, onderbroken door lokaal en regionaal nieuws. Alle andere Hengelose radioprogramma's gaan voorlopig wel gewoon door.

Gasten of publiek zijn de komende periode beperkt welkom bij de uitzendingen in de studio aan de Langelermaatweg. Toegang is alleen op uitnodiging of op afspraak. Vrijwilligers en medewerkers zijn beperkt aanwezig. Online wordt zoveel mogelijk verslag gedaan in tekst, beeld en geluid.

Iedere werkdag besteedt 1Twente van 16:00 en 17:00 uur in een speciaal programma aandacht aan de coronacrisis en de laatste stand van zaken. Gasten schuiven aan in de studio om te vertellen, maar ook luisteraars kunnen van zich laten horen. Verder wordt verslag gedaan vanuit de regio over wat er speelt.

‹ Terug naar lokaal nieuws uit hengelo overzicht