bel redactie 074 - 256 66 99

“Nog 3 zaterdagen in maart extra service voor een onderhoudsbeurt tuingereedschap bij ‘t Gilde.

Gepubliceerd op: 11/03/2019

 “Nog 3 zaterdagen in maart extra service voor een onderhoudsbeurt tuingereedschap bij ‘t Gilde.

Op zaterdagmorgen 16, 23 en 30 maart is het mogelijk in de hobby-werkplaats van ’t Gilde aan de Industriestraat 51 een onderhoudsbeurt aan het handmatige tuingereedschap te geven. De aanwezige vrijwilligers zijn bereid van 9.00 tot 12.00 uur het tuingereedschap te slijpen, na te kijken en/of door te smeren. Op deze manier heb je het gereedschap, voordat de lente echt begonnen is, gebruiksklaar.

Mocht om welke reden het aangeboden gereedschap niet in onderhoud kunnen worden genomen, maak dan even een afspraak met één van de vrijwilligers voor een volgende keer.

Wij moeten er wel even op wijzen, dat de handgrasmaaiers door het ontbreken van een speciale machine niet in onderhoud kunnen worden genomen.

De onderhoudsbeurt aan het tuingereedschap is gratis, maar een gift is altijd welkom.

Tijdens de zitting van het repair café van 6 maart jl. en de daaropvolgende zaterdag van 9 maart jl. hebben een aantal klanten voor het onderhoud aan het tuingereedschap al een bezoekje aan ’t Gilde gebracht. Wij kunnen daarom stellen, dat deze extra service navolging verdient.Voor meer informatie kun je bellen met Leo Veldhuis, coördinator van het repair café, telnr. 06-10829878

Bron: RTV Sternet

‹ Terug naar regionaal nieuws overzicht